Den pro žáky 9. třídy ZŠ Luh
Jak se na své budoucí povolání připravují instalatéři, elektrikáři, truhláři a zedníci si vyzkoušeli žáci ze ZŠ Luh.
Gastro táhne….
Vybraní žáci z deváté třídy ZŠ Integra projevili zájem o „Gastro“! Naše škola nabízí obory gastronomie, kuchař – číšník nebo cukrář. 🧑🍳🍰🍸
Začíná sezóna firemních večírků
Začíná sezóna firemních večírků. Příprava slavnostní tabule v restauraci Bečva pro 100 osob není pro naše žáky žádný problém. 🎉
READYCON – vzdělávání v aktuálních trendech
Dne 22. 11. 2023 se vybraní žáci různých oborů zúčastnili on-line webinářů ve virtuálním studiu READYCON, jednalo se o vzdělávání: v elektrotechnice ve stavebnictví v informačních technologiích ve financích Přednáška ve stavebnictví se skládala z 6 částí, které se zabývaly: CAMP- strategie plánování, budoucnost městského plánování SYNER- realizace staveb a jejich dokončování SMART CITY- projekty pro obce moderními technologiemi ČERMÁK- HRACHOVEC- ukázka propojení TZB s novými technologiemi BIM- projektování staveb GJW PRAHA- nové trendy v železničních stavbách Smíšená realita- využití reality přímo na [...]
Učíme se společně….
Učíme se společně…. Tentokrát naše dílny navštívili žáci ZŠ Hošťálková. Děkujeme za návštěvu.
PŘEDNÁŠKA „MÝTY O POTRAVINÁCH“ UTB ZLÍN
Dne 23.11. jsme se s maturitními obory prvního a třetího ročníku oborů Gastronomie zúčastnili odborné přednášky na UTB ve Zlíně. Téma přednášky bylo zajímavé a vhodně nám zapadalo do hodin Potravin a výživy. Jednalo se vlastně o vysvětlení a vyvrácení některých mýtů a výroků o základních potravinách, jako je mléko a mléčné výrobky, cukr, umělá sladila. Přednáška na UTB Zlín proběhla na fakultě technologické a po celou dobu se nám velmi ochotně věnovala paní Ing. Zuzana Lazárková. Po přednášce následovala exkurze [...]